50 VITE PERVOJE PUNE

 
I Vdekuri me aftësi të veçanta Sheruese
 
Në ordinancen mjekut popullor (Barsi Hoxhë Peqani), me sukses sherohen këto sëmundje: epilepsia, distrofia, disa lloje paralizash, steriliteti, kokëdhëmbjet e mëdha, zgjidh problemet e të dashuruarve dhe komplekset (vesveset) Orai i punë të marteve dhe të premteve.
Trashegimtarja e vetme është Mevlude Peqani - bashkshortja
 
Kliko ketu per me shume
 
SE SHPEJTI MUND TA LEXONI LIBRIN ME TE RI TE BASRI HOXHE PEQANIT ONLINE NE GJUHEN SHQIPE DHE ANGLEZE

 

 

 

 

 

 

Fakte Deshmi dhe Argumente

 

I vdekuri me aftësi të veçanta shëruuese në ordinancën e mjekut popullor Bastri hoxh Peçani,me sukses shërohen keto sëmundje,epilepsia,distrofia,disa lloj paralizash,steriliteti,kokëdhembjet e mëdha,zgjidh problemet e të dashuruarve dhe komplekset [vesveset].Orari i punës të marteve dhe të premteve.
Shpirtrat e mire kthehen tek unë dhe kërkojn fat.Unë jam ai që di gjuhën e tyre dhe shëroj me frymen e shenjtë,me magjin e bardhë.
Në Bresje të Fushë Kosovës,shtëpia ordinance e mjekut popollor Bastri Hoxh Peçanit,vërshohet nga hallexhinj të shumt të kapluar nga magjia e zezë,për të marr ndihmë nga njeriu të cilin nëna e kishte lindur gjysëm të vdekur me 16.04.1949 ku dhe varrin ja kishin hapur per ta varrosur,mirpo varri nuk pranoi ta përqafoj këtë njeri,pikëllimi ishte zavendsuar me gëzim pasi që për her të dyt Zoti I madhrishëm e zgjoi nga vdekja klinike si dhurat për tiu ndihmuat pacientëve,hallengjinj dhe për ta luftuar magjin e zezë me tër aftësin shëruese me magji të bardhë.Për të kërkuar ndihëm te kjo ordinanc vijn të smurët nga të gjitha anët e etnikut shqiptar por edhe më gjër,pra të gjithë ata që kan ndëgjuar për kët ordinanc dhe për aftësit e jashtëzakoneshme të Bastriut vijnë dhe ia qajnë hallet e tyre.Rruga e ordinances gjatë ditëve të punës [të marteve dhe të premteve] i gjason ditës së tregut të veturave,kjo tregon për punen e tij të palodhëshme për ti ndihmuar njerëzëve.
Njerëz nga të gjitha anët nisën të vinin në vizitë tek unë.Madje edhe nga fshatrat e vendet,për të cilat nuk kisha ndëgjuar kurr,njerëzit kishin halle të mdha megjithat aty-këtu kishe edhe të atillë që nuk ma donin të mirën flisnin gënjeshtra.Por shpejt e vërteta për punen time fitoi ndaj këtyre fjalëkqinjëve.Madje ka pasur raste që pikërisht ata të cilët kan folur keq për mua,kan ardhur në vizit për të kërkuat ndihëm,për problemet e tyre.Njerëzit në mua fituan një besim të madh.Disa nga respekti më thrrisnin hoxh,edhe pse un nuk dëshiroja,sepse nuk isha hoxhë.Ajo që më kishte ndodhur mua nuk kishte të bënte aspak me hoxhollar.Ishte një dhunti nga Zoti ishte shpërblim I fuqisë hyjnore.
Profesioni im është shumë I mundimëshëm dhe I rëndë.Kam të bëj me lloj-lloj sëmundjesh punoj natën dhe perms fuqive të mia ballafaqohem me to,duke i shëruar me dhe të varreve.
Pacient të shumtë më thërrasin nga shtetet e ndryshme të Evropës më lusin ti shëroj nga larg,sepse nuk mund të vijnë nga ata kërkoj një fotografi të fotokojuar,ku me forcën time shëruese ndokoj te sëmundja dhe arrij ti shëroj ne mënyr telepatike.Çdo të martë dhe të premte,pres në vizit pacient të shumtë,të cilët I regjistroj sipas protokollit dhe I fus në valet e shërimit.Ka pasur raste kur kanë ardhur njerzë me mendim negativ për mua dhe ua kam lexuar mendimet e tyre.Ndonjëri i cili nuk më ka besuar, e kam kuptuar dhe i kam then se nuk je për mua e kam refuzuar.Jam I bindur se fuqinë time nuk e ka askush në Ballkan e më gjër Lirisht mund të them se është diqka shum e rrall dhe Zoti pak njerëzve ua dërgon.Prandaj fal kësaj aftësie arrij ti kuptoj mendimet e tyre për mua dhe sa janë të besueshëm.Informatat për ta sikur më vijn nga lart,andaj mund ti di edhe detalet më të vogëla.Edhe në bazë të telefonit,nga zëri I pacientëve e kuptoj se sa u kam ndihmuar dhe sa duhet të punoj për ta për shkak të numrit të madh të pacientëve shërimet ndonjëher zgjasin sepse duhet kogja procedur sidomos në rastet kur magjia e zezë është e nderlidhur ose shumë e vjetër.Kur arrij të shëroj sëmundjen natyrisht edhe unë e ndiej nje knaqësi të madhe.Kur njerzit edhe pas 15-20 vjet martes nuk kan pasur fëmij dhe pas vizitës tek une,Zoti I shpërblen me fëmij të shëndosh si molla.Andaj keta njerz janë të gatëshëm të japin shumë e më shumë në shenjë falenderimi.Ka njerëz që me sjellin dhurata të mëdha mirpo unë kët punë nuk e baj për dhurata sepse mua Fuqia Hyjnore më shpërblen.Çdo të sëmuri që vjen tek unë I tregoj realitetin pasi që të shikoj me flake e di se a ësht për mua,apo për mjek dhe I tregoj në sy,dhurata e par që ,ma dha Zoti ishte të shëroj përmes flakes,pun të cilen e baj qe dyzetepese [45]vjet. Zoti gjithkujt ia dërgon ndonjë shenjë për të vepruar në jetë por mua më veçoi ndryshe nga të tjerët.
Datat e ndërlidhura.-Esht interesant se me 16 prill 1949 e kisha vdekjen e par klinike ndërësa më 17 prill 1964,kur I kam pasur 15 vjet…më ndodhi për her të dytë.Merrne me mend se si kan ndryshuar datat vetëm për një ditë.Ndoshta edhe këtu është e nderlidhur fuqia e cila simbolizohet përmes datave…Këto fenomene I shpjegon edhe shkenca e numerologjisë…Poashtu edhe ditët kur pranoj pacientë i kam të veçanta të marteve dhe të premteve,sepse pikërisht në këto dit ndërlidhjen me Fuqinë Hyjnore e kam më të madhe,ndërsa ditëve të tjera vetë me termine të caktuara kohore.
Interesant është se magjia e zezë ndikon sidomos në rastet e gëzimit siç janë dasmat,fejesat apo gazmendet tjera familjare,prandaj ftoi gjdo kënd I cili fejon djalin apo vajzen,të marrë lulen e fejesës të cilen e punoj unë që ta mbroj nga magjia e zezë kuptohet me ndihmën e Zotit.Fuqia e lules që e punoj e parandalon magjin e zezë dhe e largon nga shtëpia.Nëse dikush mundohet të bëjë magji të zezë dhe korniza me lule është në shtëpi atëher kot e ka.Fuqit që jan aty në kornizen me lule janë të jashtëzakonëshme dhe e pengojnë magjin e zezë,sadoqoft e forte ajo.
Simbolet qe jan aty,i di vetëm unë dhe Allahu,nga këto simbole ngurtësohet magjia e zezë…Disa 10 përçind jan në gjuhen shqipe që ti kuptojn njerzit ketu,ndërsa të tjerat mbeten secrete.Në ndonjë rast të vacant e punoj edhe kornizen në katër kate,që është fuqi mbi fuqitë…Këta ua propozoj pacientëve tek të cilet magjia e zezë e ka arritur kulmin.Korniza në katërkate,kur futet në shtëpi,ndalngadal fillon ta shkrij magjin e zezë dhe është garancion për pesëmbëdhjetë vjet.Kjo lutje e madhe sjell shumë mbarësi në shtëpin ku vendoset.
MALTRETIMET NGA REGJIMI SERB. –Pas një viti,regjimi i Beogradit,në kohën e Rankoviqit,kishte dërguar xhandarmërinë e Statcionit të Goleshit të më merrnin në pytje.Më kan sjell në UDB të Prishtinës…Isha i ri dhe të them të drejtën kisha ngapak frikë,por jo shumë,sepse e dija fuqinë dhe aftësin time…Atëher nuk ka pasur xhandar shqiptarë,përveç njërit njëfar Zenës,nuk e dija sërbishtën.Naçallniku i UDB-së një musteqmdh,më tha pse po e rren popullin pastaj më tha se nëse nuk e din qka ka në ata tre sandak,do ta hash burgun,nëse e di do të lirojmë menjëher.Unë pa humbur kohë iu përgjigja në të parin ka kallamaz të qerreve,në të dytin ka marmamaladë,kurse në të tretin ka baskia [gozhda].Ai mbet shum I habitur i përvol krahët më tha se nuk është e vertet dhe mu kërcenua se do të me bente lesh duke më rrahur.Pastaj I hapen sandakë një nga një,fjalët e mia dolën të verteta.Ai i mshoi tavolines fort me dorë,un u frigova nuk e dia se a do ta mbante fjalen ai pastaj e mori bishtin [pendën] dhe ma nënshkruajti vendimin për lirimin tim.Xhandarëve u tha dërgone këtë njeri në shtëpi dhe askush nuk guxon ta prek me dorë.Dhe pastaj kërkova të ma japin një cope leter vendim për te punar,pas shum provokimesh mezi ma dhan.At vendim deri më 26 mars 1999,e pata vendosur në mur të ordinances,i frikuar se sërish do të kem probleme nga inspektorë të tjerë.
Gjatë luftës 1999 më mbajtën 6 orë në shah të ujit,duke dashur të më mbysin në këtë mënyrë.Mi dogjen mijëra fletëshenime të pacientëve,shtëpin dhe shumë gjëra me vlerë.Mirëpo shënimet e mia në kokë nuk mund të mi djegë regjimi i Millosheviqit.Pastaj pas shumë sakrificave shpëtuam dhe dolëm disi në Turqi,ku qëndruam 3 muaj,deri sa përfundoj lufta.Dua të cek se edhe në Turqi vinin shumë njerëz tanë për të më rrefyer hallet e veta,të cilëve u kam ndihmuar.
Gruan,Lidën e kam karah të djathtë,ajo më ndihmon dhe është e pranishme kur vijnë në vizitë gratë dhe femrat e ndryshme.Edhe asaj kam arritur tia transmetoj një pjesë të madhe të fuqisë sime. Ajo tashmë I kombinon në mënyr të shkëlqyeshme fuqinë dhe përvojen e madhe,prandaj arrin të jap diagnoza të sakta sidomos te gratë që kanë probleme me shterpësi apo me shtatzani.Ajo më ka ndihmuar shumë në punen time dhe ende vazhdon të më ndihmoj edhe natën në oret e vona kur ballafaqohem me punet e nderlikuara të shporjes së magjisë së zezë nga pacientet e shumtë që më vizitojnë vazhdimisht.
Lexues të nderuar.-Dëshmit në vijim janë fjalë orgjinale dhe pa ndërhyrje[vetëm redaktuara gjuhësore] të pacientëve të cilet gjetën shërim në kët ordinance.Të gjithë u rrëfyen pa hezitim,sepse ndienin nevojën për kët mënyr ta falenderojnë Bastri Hoxh Peqanin,shpesh her njerzit nuk dinin si të gjenin fjal miradije për ta falenderuar tashmë mikun e familjes,i cili ua gëzoi shpirtin,ua kthelloj mendjen dhe ua ngjalli shpresen.Ata pos fjaleve falenderuese dhe komplimenteve të shumta,nuk I kursenin as lotët e gëzimit. Pjesës dërrmuese të tyre ua kishte kthyer shpresen për jetë dhe ardhëmëri më të lumtur.Në shtëpin e ndonjërit me vite të tera kishte munguar zëri i fëmijëve ai zë i ëmbel që pushtonte hapsirat e botës atyre që perjetuan shqetsime,ua kthen qetësinë 
shpirtërore.Shumë familje dhe familjarë i ktheu ne një rrugë të drejtë dhe normale e pa brenga.
Qfarë thonë pacientet e kësaj ordinance.-
Rr.B.nga fshati Bukosh i Vushtrrisë-Pas tri vajzave na lindi djali,pot ë them të drejtën hoxhë u gëzova shum,ishalla të bëhet doctor ky Isufi yt I vogël të cilit ia paske trasheguar emrin e babgjyshit.Sod erdha të sjell kët kurban e të falemderohem shum se Zoti e tin e ne u gëzuam.Allahu të nderoft si di ai vet.
S.nga Koretini.-Punoj në Zvicerr,pas gjashtë vajzave na gëzoi Zoti me ket djal si po e sheh edhe ti vet hoxh nuk e di ku nuk kemi qen deri tash nëper hoxhollar ndoshta një jav duhet ti numrojm po nuk pot ë lodhim,sot të kemi sjell kët kurban në shenjë falenderimi Zoti e ti na sollet lumturin në familjen ton.Qe besa na ka dashur një mashkull në kët shtëpi se Zoti ka dhën mall boll tani Arianiti do ta trashëgoi Zotit I qofshim falë I cili na solli dhurat në prehrin tone.
N.N.nga Skenderaji.-Unë tek ju kam ardhur se di as vet qysh po Zoti na drejtoi.Edhe fjalet e mira që I ndegjuam për ju se po I ndihmoni popullit.Mjeket me than se femijen nuk e keni mir duhet ta lindni para kohe se jeni në rrezik për jet,kishim udhëzimin për në spital nga rruga u kthyem ndrejt te ti Zoti e kish pas shkruar qashtu ty po të kujtohet me lotë në sy kemi hyr brenda nuk dinim qka të themi na prite mir u qetsuam nga dal nisem të tregojm un si vjeherr nuk kisha zemer të tregoj se qe tre djem që I lind reja vdiqën nuk jetonin.Po të them të drejten se nuk të besova kur the se fëmija do të lind shëndosh e mir,ska nevoj të abortohet pse po të them sepse mjeku më tha fëmija është vdekur.Ku e di hoxha ket pun aman be mendova po tash le te binden te gjith se kjo esht e vertet që na ndihmuat se edhe emrin ja keni len ju vet Muhamet,ja ku e keni para juve,Zoti e ti ky kurban është një dhurat e vogël,por Zoti e din si ju ndihmon juve per punen që keni bër o lumë hoxha.
N.N.nga Drenasi.-Punoj në Austri unë ia plotësova dëshiren gruas të vijm te ti dhe kjo mir e kishte pasur,si po e sheh vet shoqja e juaja kur e ka kontrrolluar hoxh I tha se pas një viti do të vini me një djal qe ku na e kemi.Unë nuk kisha dëgjuar më par per juve si puna në kurbet i humbur i tretur,po tani sip o e shihni vet jemi shum të gëzuar sa nuk di qysh më.Sot pot a sjellim dhurat një kurban e pastaj do të shohim,nuk do të ju harrojm se Zoti na vret do të jemi miq edhe më tutje.

Ne I cekem pak a shum të rasteve nese doni të bindni për Fuqin Hyjnore vizitoni hoxhen Bastri Peçanin në Bresje të Fush Kosoves dhe do ti shihni librat I vdekuri shëron të gjallet,Magjia e bardhë,si dhe librin Fuqia Hyjnore magjia e bardhë përball magjisë së zezë jeni të mirsardhur ju mirpret Bastri Peçani me bashkshorten Liden. 


English.I CURE WITH WHITE MAGIC


[White magic is like sun rays shining over humankind that shatter millions of shadovs]
The human mind is like limestone,the more water you pour onto it the more it sucks it in.People are perfectly right when they ask Basri Hoxha Peçani.How did it come about that you learned how to cure people with white magic?
You can find a detailed answer in the book that you have in your hands.Mr.Peçani explains As a child,I suffered a clinical death.When I woke up, a miracle happened.I have cured people with white magic ever since for the last 45 years.
Some believe in it,some do not.To believe is a wise thing.To have faith in the good and the right thing is a good thing.To have hope,will and courage in life leads to success;open up a way for yourself and than your eyes,your destiny will see further beyond.In people’s lives,eyes are organs used for seeing.But,you good man,I Basri Hoxha Peçani,say openly that besides with eyes,people can see also with their hearts,courage,soul,hope faith you have and should have in humankind,for the goodness and love.
Man’s fate rises above the throne of life,above its destiny but does not listen to the voice of hope,the voice of white magic.Honestly I Basri Hoxha Peçani,say openly that I have found open ears in men,open hearts,open minds that become dark,deaf, lose pace in life to others,feel dizzy.
I Basri Hoxha Peçani,know why this occurs.I have studied it for over 45 year.For over 42 years I have struggled to help people in distress,those who have lost hope to live,have lost their most beloved,have lost hope for new births,have lost hope and will to get on with life or have given up hope that they can find cure.
Why it is that some people have badluck?
Why it is that some people experience blackouts?
Why it is that some people lose hope and will to live.
Why it is that some people lose hope to rock cradles?
Listen what Basri Hoxha Peçani has to say to you;
The men.The minds.The souls.The fates crippled by the venom of black magic.The were struck by a darkness that must be torn apart.Someone must tear aparat the darkness,the suffering,the distress.
And who can tear apart the darkness in the human mind and soul?
Who can bring back the lost love to the man?
Who can tear apart the darkness of black magic that has struck mothers who cannot give birth,cannot fill the cradle with the joy of the baby and who cannot rejoice herself either?
Who can open the doors that black magic has shut?
Who can confront the power and black fate brought about by black magic when ever if struck people,their,fates,their loves,their minds, their souls?
Who can cleanse the human souls from the ash of black magic?
Who has strength to kill black magic?
Can black magic that srtuck people all over the world be killed by bullets?
Can black magic be cures with medicine?
Can black magic be eliminated if one spends a year in the beach or in a spa?
Can black magic be cured by amulets written by some hoxhas?
Can black magic go away itself just like that?
No.No.No.No,no never.Black magic cannot be cured this way.
But how is black magic cured,Basti Hoxha Peçani ? People in distress ask you.
There are many such people in distress struck by black magic.
Can you help these people in need Basri since you’re the man?
Of course you can.Frankly, I have been involved in this craft of curing black magic for over 42 years.
Can you imagine,you good men,how many people in distress went in and out of the doors of my office?
Two thousands… three thousands… five thousands…tens of thousands…
The truth of white magic is alive.Man dies,black magic does not die.
All the shovels in the world could not cover black magic with earth and rocks.
Even if earthquakes were to struck,the white magic would survive.
White magic was born when the first man was born on Earth.
You can learn the truth of my white magic,you good men all over the world,on the pages of the book you have in hands.
Read it.Understand the power,miracle,the importance that my cure with white magic has.
Be convinced of my success I have accomplished for 42 year of curing with white magic.After reading it you will wonder:
Oh,you Basri Hoxha Peçani,may God give you white health and may life be with you for all the help,respect,joy,relief to so many aching hearts,so many souls covered by the darkness of black magic,brining back to life so much love,for filling so many cradles with babies,descendents of humankind.
I cured almost all of them.There are cases when I was unable to help some people in distress.I referred them to seek help with doctors.
I do not cure with medicine.
I do not write amulets.
I do not tell the fortune.
Never doubt me.
I,Basri Hoxha Peçani,have cured black magic with white magic for over 42 years.
White magic is my medicine,my weapon,my spokesperson,my doctor for curing many illnesses.My office is the place where Basri Peçani helps,rejoices respects magic.
Well,Basri Peçani what are those illnesses that you have cured for 42 years and continue to cure to date?
Dystrophy
Epilepsy
Headaches
Problems with love
Women sterility-gives them help and advice.
Paralysis-several types
Delusion
Above the door Basri Peçani’s office,the inscription reads:
Those who do not have faith,do not enter,there is no cure for you here.
Believing means courage.Believing means wisdom.Believing means usefulness.The philosophical wisdom of scholars gives a message to humankind:
When you believe in the good,in the righteousness,in the cure with white magic,you good man,have opened up to your self many new ways that lead toward where exist:
The good,the righteousness,the fate,the love,the renewal,life without worries,without suffering,without indifference,without trauble.
Turn the pages of this book to learn about my activities of curing with white magic.See for yourselves how big the number of people in distress is who found cure from my hands,my mind,my work,my white magic.Read and see for yourselves,friends wherever you are in Kosova or worldwide, those of you who come more often than ever to seek cure with white magic from me Basri Hoxha Peçani gratitude congratulation rewards wishes.
Hugs from patients who had gone through great distress in years,roaming around from hospital to hospital,doctors,hoxhas,fortune tellers,but who finally thought of their last hope,here in my office,where the found the sweetest medicine of all,even sweeter and more healing than honey,found cure with white magic.
Basri Peçani is recounting this account hand on heart,hand on man’s soul,hand on the Koran or the Bible,on the dining table with bread and salt.I am exaggerating, I am not lyingto you I am not deceiving you,I am not hypnoziting you, I am not telling your fortune,and I do not fool you.
The sun shines over the world.
The bullet targets the head.
The rain wets the land.
Basri Peçani targets the black magic with white magic.
The white magic strikes the black magic 77 times forcefully than the cannon.The white magic strikes the black magic 99 times more forcefully than the canon ball.
I am illiterate.Let us say I don’tt know what the secret of heaven is,what the power of the sun is,what the breadth of Earth is,what the anatomy of head is.But I am the happiest ma on Earth.
The joy we have my family and I whenever a patient comes back a few days later and tells us that white magic had torn apart the black magic and had found the cure and had been healed completely.
Finally a thief had once stolen the tools of a bricklayer.The next day the thief was csught and was sent before the bricklayer. The bricklayer told him:You did wrong you fool,wrong.You should have stolen my craft instead and not my tools because I can buy the tools right now but you can never by my craft in any store.So every profession in the world has its own trade secrets.My profession has its owens secrets,too.
You good man,my friend wherever you are,we owe it to one another the help,respect friendship,love,cure,because we’re humanbeings.
Admit it, man: you are in distress today,him tomorrow,me the day after tomorrow,the other and others…
Every person has his own path of life,his destiny has the beginning and the end of the fortress which means:
Life,life without worries whithout distress whithout suffering.
It’s so good to be human.
How good it is to help people I say to wholeheartedly,I Basri Hoxha Peçani who tasted this beaty,this miracle,this life achievement.
Come to Basri Hoxh Peçani and see for yourself : 
The cure with white magic is hundred percent effective.
I am alive.Day and night I collect the seeds of white magic in order to sow them later in the man’s garden of life, the good, the righteousness, the lily flower: the healing of people in distress who come through the door of my office with white magic I welcome you.Humanely Friendly.With love.With affection.
The white magic resembles the sesa in wich millions and millions of people can swin.They can even drink water in the sea,but can never empty it.
Come good people, feel the power the beauty,the greatness,the cure with white magic,come to your friend,I will serve you till my last breath.
Basri Hoxha Peçani